Meniu
Conținut coș

Termeni și condiții

Condiții contractuale generale și Condiții de utilizare

Site-ul http://www.anna-delivery.ro este proprietatea SC ANNA GROUP DELIVERY SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J18/242/2018, Cod Fiscal RO39028651, denumit in continuare Anna Delivery.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Anna Delivery isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

1. DREPTUL DE AUTOR AL ANNA DELIVERY ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Anna Delivery garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul http://www.anna-delivery.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselorAnna Delivery fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului http://www.anna-delivery.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Anna Delivery si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Anna Delivery a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

2. INREGISTRAREA CA MEMBRU

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Anna Delivery prin Sc. ANNA GROUP DELIVERY S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea comenzii catre dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra, refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email office@anna-delivery.ro,Departamentul IT. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

             2.1. Profil

Pentru a finaliza înregistrarea pe Platformă, Utilizatorul trebuie să furnizeze informații cu caracter personal incluzând, numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de pe cardul de credit etc. Odată încheiată înregistrarea, Utilizatorii își pot accesa profilul, completându-l sau editându-l după cum consideră adecvat. Anna Delivery nu va folosii niciodata datele inregistrate in platforma pentru a le distribui catre terti sau in alte scopuri ce pot aduce prejudicii. Aceste date vor ajuta strict Utilizatorul sa interactioneze mai usor cu platforma in vedere inregistrarii de noi comenzi.

 

3. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Anna Delivery se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Anna Delivery numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

 

4. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul http://www.anna-delivery.ro se efectueaza online cu cardul dumneavoastra bancar (credit/debit), cu cardul de tichete (EdenRed, UpRomania), cu POS-ul bancar – card de credt, debit, card de tichete, sau numerar in momentul in care primiti comanda la adresa solicitata.

 

 

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin flota Anna Delivery, proprietate a SC ANNA GROUP DELIVERY SRL si este gratuita in interiorul orasului Targu Jiu.

LISTA CU SUMELE MINIME PENTRU EFECTUAREA COMENZILOR IN APROPIEREA ORASULUI TARGU JIU

.

NR CRT

LOCALITATEA / CARTIER

DISTANTA IN KM / SENS

SUMA MINIMA/COMANDA

1

- TARGU JIU – STRADA NARCISELOR 

- TARGU JIU – Calea Bucuresti pana la nr. 100

- TARGU JIU – Str. Prelungirea Panduri (de la numarul 80 => 300)

- TARGU JIU - ANA IPATESCU (de la numarul 50 -  150 )

- TARGU JIU – BARSESTI (Lafarge)

- TARGU JIU – CARTIER ROMANESTI;

- TARGU JIU – str. Ecaterina teodoroiu de la nr. 100 - 600;

- TARGU JIU – Zona Dumbrava, Rostramo;

4-8

25

2

-          TARGU JIU - STR. CALEA BUCURESTI de la 100 pana la intersectia cu Balanesti

-          TARGU JIU – ZONA ARTEGO (INCL. CARTIER PREAJBA)

-          TARGU JIU – IEZURENI (Punct de reper maxim : REPREZENTANTA PEUGEOT)

-          TARGU JIU – SLOBOZIA (BALESTI , CEAURU

 

 

7-10 KM

 

 

50 RON

3

TARGU JIU –URSATI

10– 11 KM

60 RON

4

TARGU JIU – DRAGUTESTI (PRIMARIE)

12 – 20 KM

200 RON

5

TARGU JIU – LELESTI

12 – 20 KM

200 RON

6

TARGU JIU – BUMBESTI-JIU

25 – 30 KM

400 RON

 

Suma minima pentru preluarea comenzii dumneavostra in interiorul orasului Targu Jiu , este de 15 lei .

Distanta maxima/sens pentru care Anna Delivery va poate onora comanda este de 15km.

Suma minima pentru comanda dumneavostra pe aceasta distanta este de 200 RON.

Daca se doreste expedierea unei comenzi catre o destinatie mai indepartata, Anna Delivery va va solicita Taxa de Transport, plus o comanda minima de 200 lei, pentru o distanta intre 15km si 30 km.

 

   6. RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care Clientul dorește să returneze un produs sau să facă o reclamație privind furnizarea unui serviciu, aceasta trebuie direcționată către dispeceratul nostru. În eventualitatea în care dispecerul constata ca produsul / serviciul nu a fost conform standardelor, va avea dreptul să decidă cu privire la metoda de rambursare (numerar, card de credit, cupon de magazin etc.). Prin urmare, returnarea unui produs achiziționat de la ANNA Delivery în executarea mandatului conferit de către Client, se va supune în toate cazurile politicii noastre de retur.

Fără a ține seama de cele de mai sus, în cazurile specifice ale comenzilor plasate pe Platformă, clientul trebuie să contacteze dispeceratul Anna Delivery.

În eventualitatea în care Utilizatorul dorește să solicite returnarea unui produs deoarece acesta nu corespunde obiectului solicitării făcute prin intermediul Platformei, Utilizatorul trebuie să furnizeze o fotografie a comenzii totale și/sau o listă a produselor incorecte sau care nu au fost livrate, precum și alte dovezi care demonstrează caracterul inadecvat al produsului care face obiectul solicitării.

Clientul trebuie să verifice produsele pe care soferul nostru le aduce la adresa de livrare înainte de a da curs semnării și ratificării mandatului. Prin semnătură, Clientul confirmă și ratifică mandatul, achiziția sau serviciul realizat în numele său. De asemenea, Clientul declară că un terț poate ratifica mandatul în numele său, de exemplu în cazurile în care Clientul nu este la adresa finală de livrare sau a desemnat o parte terță pentru primire și semnare. Astfel, Clientul și/sau terțul este responsabil pentru verificarea corectitudinii produselor sau, dacă este cazul, strângerea dovezilor suficiente pentru justificarea contrariului.

În toate situațiile, Anna Delivery va avea dreptul să stabilească rambursarea. În eventualitatea unui litigiu, Clientul trebuie să notifice dispeceratul nostrum prin apel la numarul 0253 22 22 29 sau prin Formularul de contact.

7. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

   8. DISCOUNT-URI, PROMOTII, CODURI PROMOTIONALE

Codurile promoționale trebuie introduse corect în aplicație înainte de a plasa comanda, în caz contrar utilizarea lor nu va produce efecte pentru utilizator și nu se va putea bucura de ele.

Oricând se solicită o anulare de către Anna Delivery în condițiile descrise în secțiunea curenta, Clientul va menține valabilitatea codului promoțional pentru utilizare viitoare.

Atunci când anularea este solicitată de către Utilizator, aceasta va fi conform prevederilor din secțiunea de mai jos.

Discount-urile se aplica doar produselor comandate din magazinul nostru online si sunt disponibile produselor, dupa cum urmeaza:

Produse de bucatarie – discount permanent de 2%

Bauturi – verifica promotiile zilnice / saptamanale / lunare

Pizza – verifica promotiile zilnice

Promotiile – Anna Delivery publica zilnic promotii pentru diferite produse. Puteti gasi promotiile noastre zilnice pe pagina de promotii  - PROMOTII ANNA DELIVERY

NU SE APLICA DISCOUNT LA COMENZILE TELEFONICE, cu exceptia clientilor ce au incheiat un acord scris cu ANNA Delivery.

 

FIIND DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI ANNA DELIVERY, CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE CONSECINTELE CE DECURG DIN FOLOSIREA IN ACESTE CONDITII A SITE-ULUI.

 

Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Verifica daca livram in zona ta!