Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.anna-delivery.ro şi explică modul în care Anna Delivery foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Anna Delivery. 
Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să le citeşti.
Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Anna Delivery şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.anna-delivery.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Anna Delivery în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Anna Delivery, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă. 
Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, sexul, vârsta, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Anna Delivery cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul onlinecontul meu  etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. 
Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Anna Delivery îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa Strada Vulcan Nr.2, Targu Jiu, Jud. Gorj.
Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.anna-delivery.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poţi apela Dispeceratul Anna Delivery la numărul de telefon 0374 222 229 de pe orice telefon . 
De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.anna-delivery.ro  îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Anna Delivery. 

Anna Delivery foloseste numerele de telefon in scopul confirmarii comenzilor plasate pe platforma noastra online, www.anna-delivery.ro

De asemenea, Anna Delivery nu va instraina datele dumneavoastra, fara acordul dumneavoastra in prealabil verbal si scris.
Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Anna Delivery, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

 

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Prevenirea tentativelor de fraudă

De-a lungul timpului, ne-au fost semnalate tentative de fraudă prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice, social media sau prin alte mijloace de comunicare. Uneori, acestea pot părea inițiate de Anna Delivery, dar, în realitate, sunt efectuate de persoane care nu reprezintă Anna Delivery și au scopul de a obține câștiguri nejustificate.

Încercările de fraudă pot fi identificate după următoarele indicii:

Anna Delivery nu solicită clienților săi prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalități informații referitoare la conturi bancare, parole personale. Aceste informații sunt strict confidențiale și nu trebuie comunicate. În caz contrar îți asumi întreaga responsabilitate.

Dacă identifici o tentativă de fraudă, te rugăm să ne contactezi cât mai repede la adresa de e-mail management@anna-delivery.ro sau la Dispeceratul Anna Delivery prin apel la 0374 22 22 29.

Cum te poti proteja?